ala jeste svi fine guzice..pa doc cemo doli...malo cemo cisiti zezat se,gradelat i tako to..nece bit nas 5 i da se mi lomimo za sve...ko oce na meeting,treba da da nesto i od sebe.osim tih jebenih 20 ili 40kn
Sta se tice novca. Nac' cemo se 2-3 dana prije negdi da to sakupimo, a ako bude netko malo dalje poslat' ce na racun i to je to. Planirat cemo kako vrime bude islo... E da, i tribalo bi malo sredit halu, to je dobra ideja... To cemo isto bacit dogovor, a mogli bi i sve u jednoj turi kad budemo lovu skupljali...
evo prika ja sam ovo pribacija u odgovarajuću temu i nadodajem da se slažem s tobom...
sori na OT, ali moram vas pohvalit, bas ste se lijepo bacili na rostilje, bilo je i vrijeme... nego, dan prije, dakle 5.6. se zaletite za osijek na race! to se ne propusta!
U hebote... Aj' evo prijedlog pa cemo vidit s vrimenom... Nebi se bilo lose reorganizirat pa slozit ovo sve gore... Znam da je recesija, znam da se nema bas, ali u 2-3 auta da se slozimo...?
ivory je napisao/la:sori na OT, ali moram vas pohvalit, bas ste se lijepo bacili na rostilje, bilo je i vrijeme... nego, dan prije, dakle 5.6. se zaletite za osijek na race! to se ne propusta!
dakle moj ivory ja bi doletia na race..al je jos i upitno ocu moc na ovaj meeting u 6 misec doc,jer mi je dan prije pir....