Stranica: 2/2.

Re: brojač okretaja krivo pokazuje

PostPostano: 28 svi 2010, 21:21
Postao/la hrđa-tg
onda nešto nije uredu pogledaj dobro instalacije ili da nije đirometar u kurcu

Re: brojač okretaja krivo pokazuje

PostPostano: 29 lip 2010, 21:36
Postao/la 1mario1
evo riješen problem
promijenuo sam trimer (potenciometar) na obrtomjeru koji je prije bio 503 oma, stavio sam od 1 kiloom i sad mogu štelat baš onaj raspon koji mi treba
ako neko bude imao problema pa da zna šta mu je činit,
zahtvat koštao cijelih 3kune i 20lipa :lol: ;)

Re: brojač okretaja krivo pokazuje

PostPostano: 01 srp 2010, 16:52
Postao/la pelepelezg
i ja sam imo problema sa svojim turnicem na digitalki. meni je pokazivao duplo i bio sam lud od toga. vec sam narucio djeljitelj signada da se slozi da smanji signal za pola. na kraju sam prebacio zicu sa bobine direktno na kompjutor i rjesio problem. sad pokazuje kak spada... glupost od 5min. posla...

Re: brojač okretaja krivo pokazuje

PostPostano: 01 srp 2010, 22:00
Postao/la 1mario1
to je i meni jedan prijatelj rekao da bi trebalo nać žicu direktno na kompjuteru i da bi tebalo radit ok onda,
ali meni se nije dalo njega čekat i mislit oko toga, pa sam riješia na ovaj način